PayPal fizetési mód

PayPal fizetési mód

Örömmel jelentjük be, hogy a világszerte méltán népszerű  PayPal Fizetési Rendszer már webáruházunkban is elérhető.

Mit érdemes tudni a PayPal fizetési rendszerről?

PayPal a világ legnépszerűbb online fizetési módja, több mint 150 millióan használják a világ 190 országában. A népszerűsége valószínűleg az egyszerűségéből fakad, hiszen mindössze egy email címre van hozzá szükségünk.

A PayPal egy online, minősített számlaszolgáltató, amely lehetővé teszi a bankkártyás fizetést és a bankkártya elfogadását ügyfelei részére. Sikerét annak köszönheti, hogy biztonságos fizetést biztosít azzal, hogy a vásárló személyes és bankkártya adatai kiadása nélkül bonyolítja le a fizetési folyamatot. A PayPal a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez. Amennyiben rendelkezel PayPal számlával, az internetes vásárlások során még arra sincs szükség, hogy bankkártya adataidat minden egyes vásárláskor megadd.

Ha nincs PayPal számlád, dombornyomott bankkártyáddal akkor is biztonságosan fizethetsz a PayPal oldalán keresztül. Már több mint 100 országban érhető el a PayPal szolgáltatása és több mint 150 millióan használják. Sajnos a PayPal jelenleg még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel. Ezen nyelvek közül tudsz választani: angol, francia, spanyol, kínai. A fizetés menete nagyon egyszerű, nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszeréhez.

Ráadásul – mint a bankkártyás fizetéseknél általában – Neked nem számítanak fel semmilyen díjat! Míg a normál, netbankos egyszeri átutalás a legtöbb banknál pénzbe kerül. Ha a rendelésed végén a PayPal fizetést választod, a Webshop automatikusan átnavigál a PayPal biztonságos fizetési oldalára.

Itt két lehetőség között választhatsz:

 • Ha van PayPal számlád, akkor a jobb oldalon egyszerűen lépj be, és fizess a szokásos módon.
 • Ha nincs még PayPal számlád, akkor használd a jobb oldalon, lejjebb található „Don’t have a PayPal account?” gombot, így egyszerűen fizethetsz a dombornyomott VISA, MasterCard, American Express, Discover bankkártyáddal. Semmi másra nem lesz szükséged. A megrendeléskor megadott adatok automatikusan megjelennek az űrlapon.

Bankkártyás fizetéskor a következő adatokat kell megadnod:

 • Country: Az ország, ahol a bankkártyádat kiállították.
 • Card Number: A bankkártyád száma.
 • Expiration Date: A bankkártya lejárati ideje hh/éé sorrendben, ahog y ezt általában a bankkártyán is megadják.
 • CSC: A kártyád hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra).
 • First name: Keresztneved
 • Last name: Vezetéknév
 • Address line 1: Címed (utca, házszám, ajtó stb.)
 • Address line 2 (optional): Ez a mező csak arra szolgál, ha az első sorba nem fértek volna ki a címadatok. Ez az egyetlen nem kötelezően kitöltendő mező.
 • City: Város
 • State / Province / Region: Állam, tartomány, régió
 • Postal code: Irányítószám
 • Telephone: Azt a telefonszámot érdemes megadnod, amelyen a bankod elér, ha mégis probléma adódna. (Ne felejtsd el megadni az országkódot és a körzetszámot, pl +36301112222)
 • E-mail: Az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás a fizetésről.

A címadatokat érdemes itt még egyszer ellenőrizni.

Ha az összes mezőt kitöltötted, nyomd meg a “Review and Continue” gombot. Itt még egyszer ellenőrizheted a megadott adatokat, a fizetendő összeget és a megrendelt termékeket.

Ha mindent rendben találsz, hagyd jóvá a tranzakciót. Pillanatokon belül e-mailben értesítenek a sikeres tranzakcióról, ezzel egy időben mi is megkapjuk az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelésed feldolgozását. A fizetésnek ez a számodra leggyorsabb és legolcsóbb módja.

Ha azonban mégsem sikerül a tranzakció, vagy nem érted valamelyik hibaüzenetet, minden további nélkül visszatérhetsz a honlapunkra oly módon, hogy az oldal alján található „Cancel and return to bububaby-babaruha.hu” linkre kattintasz – azaz megszakítom és visszatérek bububaby-babaruha.hu-ra. Ha ezt teszed, akkor úgy folytatódik a megrendelési folyamat, hogy a PayPal jelzi a fizetés sikertelenségét, és felajánlja, hogy újból próbálkozhatsz. Itt újra választhatsz a PayPal fizetés vagy a többi fizetési lehetőség közül.

Gyakran ismételt kérdések a PayPal rendszerrel kapcsolatban

Miért a PayPal?

 • A PayPal a világ egyik legnépszerűbb online fizetési rendszere, amely nem régóta Magyarországon is elérhető, mind vásárlóként, mind kereskedőként.
 • Egyszerű, mert egy dombornyomott kártya segítségével könnyedén fizethetsz, akárcsak egy boltban, ahol kártyával lehet fizetni.
 • Gyors, mert néhány perc alatt csatlakozhatsz a rendszerhez (csak egyszer kell) és a fizetés másodpercek alatt megtörténik.
 • Biztonságos, mert a bankkártya adataidat a PayPal kezeli (így nem kerül illetéktelen kézekbe).
 • Népszerű, mert Magyarországon is több mint 100.000 helyen lehet PayPal-lal fizetni.
 • Olcsó, mert minden online fizetés után a tranzakciós költséget nem Te, hanem mi álljuk – hasonlóan más, hagyományos bankkártyás fizetéshez. Te mindig csak a termék pontos összegét fizeted.
 • Elterjedt, mert a világ legnagyobb online fizetési rendszere, melynek több mint 150 millió felhasználója van szerte a világon.
 • PayPal fiók nyitásához semmilyen pénzintézethez nem kell befáradnod, de rendelkezned kell egy bármely bank által kibocsátott dombornyomott bankkártyával: VISA, MasterCard, American Express, Discover.

Hogyan működik a PayPal?

 • A PayPal fiókot úgy kell elképzelni, mint egy hagyományos bankszámlát, csak ennek a számlának az azonosítója nem a szokásos 3 x 8 számjegy, hanem a létrehozáskor megadott e-mail cím (két azonos e-mail címmel rendelkező PayPal fiók nem fordulhat elő).
 • A pénzt akár 16 féle devizanemben kezelheted: magyar forint, euro, amerikai dollár, angol font, svájci frank, lengyen zlotyi, japán jen, ausztrál dollár, kanadai dollár, cseh korona, dán korona, hong kongi dollár, új-zélandi dollár, norvég korona, szingapúri dollár és svéd korona.
 • Mivel PayPal fiók nyitásakor annak egyenlege nulla, így fizetéskor a fedezetet a hozzá kapcsolódó dombornyomott bankkártya nyújta.

Biztonságos a PayPal?

Ez a pénzküldési forma nagyon biztonságos, mivel a PayPal – hasonlóan a kereskedelmi bankokhoz – biztonságosan kezeli az információnkat. Az adataink erősen titkosított rendszerben (SSL, https) vannak kezelve, amelyből a kereskedő nem lát semmit.
A vásárlást követően a tranzakció bekerül a számlatörténetbe, amely bármikor visszaellenőrizhető.

Bízunk benne, hogy ezzel a kis segítséggel semmi gondot nem fog okozni majd a számláid kifizetése!