Bride to be fekete-pink harisnyakötő lánybúcsúra A lánybúcsú, avagy leánybúcsú remek alkalom arra, hogy megünnepeljük a barátnőt, akinek sikerült az élet: férjhez megy. Remek lánybúcsú ajándék, partikellék ez a vagány feliratos fekete-pink harisnyakötő.
Bride to be fekete-pink harisnyakötő lánybúcsúra Kinek van a lánybúcsúja? Nem lehet lánybúcsú ajándékok nélkül. Válaszd ezt a harisnyakötő szettet és azonnal kitűnik a lánykoszorúból az ifjú ara! A hangulatot feldobja és később jó emlékkel gondol rá a menyasszony. Az egyik leggyakoribb és szinte kötelező ajándék a harisnyakötő.

Bride to be fekete-pink harisnyakötő lánybúcsúra

1 190 Ft

Bride to be fekete-pink harisnyakötő lánybúcsúra

Elfogyott

Product Description

Bride to be fekete-pink harisnyakötő lánybúcsúra

Kinek van a lánybúcsúja? Nem lehet lánybúcsú ajándékok nélkül. Válaszd ezt a harisnyakötő szettet és azonnal kitűnik a lánykoszorúból az ifjú ara! A hangulatot feldobja és később jó emlékkel gondol rá a menyasszony. Az egyik leggyakoribb és szinte kötelező ajándék a harisnyakötő.
Menyasszony vagyok! – kacéran villan a harisnyakötő, amely pink  szaténból készült, szélein fekete csipke díszítéssel, középen “Bride to Be” felirattal. Rugalmas, minden lábméretre felhúzható. Szexi lánybúcsús kellék!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Bride to be fekete-pink harisnyakötő lánybúcsúra” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.